Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Εορτή του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ στη Σκάλα Ωρωπού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.07.2017 : 
                                      Εορτή του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ στη Σκάλα Ωρωπού

Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2017, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα τη μνήμη της, εις ουρανούς πυρφόρου αναβάσεώς του, στον ομώνυμο και περικαλλή Ιερό Ναό που βρίσκεται στο λόφο της Σκάλας Ωρωπού.
Στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Αρχιμανδρίτης Ιερομόναχος της Σταυροπηγιακής και Συνοδικής Ιεράς Μονής Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου Καλάμου Αττικής, Δωρόθεος, συνοδευόμενος από Ιερείς των τοπικών ενοριών.
Στον εορτασμό παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Μπούρας,  οι Αντιδήμαρχοι Καπανδριτίου.κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Ωρωπού κ. Γιώργος Δάβρης,  Μαλακάσας κ. Γιώργος Σιδέρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργιος Γκικάκης. Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού κ. Αναστασία Μαραβέλια, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεκρεζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Νέων Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας, Χωριού Ωρωπού κ. Λάμπρος Ρόδης, Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης, ο κ. Γιώργος Τσάκωνας και πλήθος πιστών.
Όπως κάθε χρόνο, η Ιερή Εικόνα του Προφήτη Ηλία, μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στη Σκάλα Ωρωπού, προκειμένου οι πιστοί να προσέλθουν για το Ιερό Προσκύνημα.

Από το γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου