Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – Η Εντολή στον Σόιμπλε


ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
 Η Εντολή στον Σόιμπλε για τη Δολοφονία 
της Ελλάδας Δόθηκε…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ 

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ… 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ 
ΔΕΧΕΤΑΙ  ΠΟΛΕΜΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ 
ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ 
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ…
Σύμφωνα με το larouchepac…
Ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ προσωπικά, η οποία διέταξε τον Γερμανό υπουργό οικονομικών, Σόιμπλε να προχωρήσει στην εικονική δολοφονία του έθνους της Ελλάδας, στη Σύνοδο Κορυφής (12-13 Ιουλίου), όπου πραγματοποιούνταν οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους δανειστές της.
Οι διαπραγματεύσεις του ελληνικού χρέους είχαν προχωρήσει τον Ιούνιο. Τα αιτήματα της Γερμανίας κατά της Ελλάδας ήταν πολύ πιο περιορισμένα εκείνη την εποχή, σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από τους New York Times. Στη συνέχεια, όμως, οι εν λόγω διαπραγματεύσεις αναβλήθηκαν, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ελληνικού δημοψηφίσματος που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου (Σε αυτό το δημοψήφισμα, οι Έλληνες απέρριψαν συντριπτικά τα μέτρα λιτότητας της Γερμανίας και των χωρών της Ευρωζώνης).
Τώρα κατά τη διάρκεια ακριβώς της ίδιας περιόδου, όπου οι διαπραγματεύσεις είχαν διακοπεί, η Βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ έκανε μια σπάνια επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία (23 με 25 Ιουνίου), και εκεί συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή αν συναντήθηκε επίσης με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αλλά στις 25 Ιουνίου, την τελευταία ημέρα της επίσκεψης της Βασίλισσας, η καγκελάριος Μέρκελ παραπονέθηκε ότι οι ελληνικές διαπραγματεύσεις είχαν «χάσει έδαφος», και ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι οι δύο πλευρές απομακρύνονται.
Στη συνέχεια, το Σάββατο της 11ης Ιουλίου, την παραμονή της συνόδου κορυφής, οπότε και ανέκαμψαν οι «σπασμένες» διαπραγματεύσεις, ο Σόιμπλε και η γερμανική αντιπροσωπεία παρουσίασε με νέες απαιτήσεις τα «σκληρότερα μέτρα», τα οποία δεν περίμεναν ούτε καν οι «σύμμαχοι» του. Ένας από τους συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι επιπλέον απαιτήσεις ήταν προκλητικές και προβοκατόρικες.
Ο Σόιμπλε είχε λάβει εντολές για εκτέλεση της Ελλάδας από τη βασίλισσα Ελισσάβετ. Ζήτησε ακόμη η Ελλάδα να πεταχτεί έξω από την ευρωζώνη. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα τελικά παρέμεινε εντός Ευρώζώνης μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, οι παραβιάσεις της κυριαρχίας και οι συνθήκες γενοκτονίας που υπάρχουν στη νέα συμφωνία είναι τόσο βίαιες που ισοδυναμούν με φόνο για την Ελλάδα.
 «Αυτό το καθιστά πολύ σαφές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Lyndon LaRouche και τονίζει πως ο «Σόιμπλε γαβγίζει για τη Βασίλισσα.. Επιμένει σε μια ελληνική έξοδο από το ευρώ ακόμα και σήμερα. Και αυτός πρόκειται να πάρει την έξοδο που θέλει», λέει ο ο LaRouche.
«Είναι προφανές ότι πρόκειται να εξασφαλίσει τελικά μια έξοδο της Ελλάδας. Και αυτό είναι που επιθυμεί η βασίλισσα. Να βγει τελικά η Ελλάδα από την Ευρωζώνη…. Για να στραφεί προς βοήθεια στην Ρωσία… Και εκεί θα διαμορφωθούν τα πάντα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου