Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού

      
                           Ρένα  Δούρου
                              Αττική

                        ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   


Συμμετοχή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού Σπύρου Πάντζα, στο 7ο INTERNATIONAL STANDARDS MEETING


Χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, απηύθυνε  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, στο 7ο INTERNATIONAL STANDARDS MEETING που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού τόνισε τα εξής:

Ως Περιφερειακή Αρχή θεωρούμε ότι η σωματική,  ψυχική και πνευματική υγεία, που προσφέρει ο αθλητισμός, αποτελούν την βάση ενός υγιούς προτύπου για την κοινωνία στο σύνολό της. Είναι σημαντικό, το επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό, να είναι υψηλό. Σε αυτό συμβάλει  η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των νέων εκπαιδευτικών προτύπων.

Το ISM, αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός για τον τομέα του Αθλητισμού,  καθώς παρέχει εξαιρετική ευκαιρία για ενημέρωση, σχετικά με τις προοπτικές, την διασφάλιση των υψηλότερων προτύπων και την παροχή κατάρτισης  για το εργατικό δυναμικό στον τομέα του Fitness σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του  Συνεδρίου, η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός και προσπαθεί να συμβάλει στη επιτυχή έκβαση του.
   
Θα ήθελα λοιπόν να ευχηθώ οι εργασίες του συνεδρίου να  στεφθούν με απόλυτη επιτυχία και να τονίσω ότι η Περιφέρεια Αττικής παραμένει ανοικτή σε κάθε είδους προτάσεις που προάγουν και εξελίσσουν τον αθλητισμό.



Για περισσότερες πληροφορίες :
www.dinamizois.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου