Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

O ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ στις 128 καλύτερες ακαδημίες

 O ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ στις 128 καλύτερες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα
 Ο ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η ακαδημία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ επιλέχθηκε από την ΟΠΑΠ στις 128 καλύτερες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ για την τρέχουσα σεζόν 2017-2018.

Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Η βασική κατευθυντήρια γραμμή του προγράμματος είναι η συνεχής και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους, με στόχο την αναβάθμιση των προτύπων της αθλητικής εκπαίδευσης και τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων.
Το πρόγραμμα της ΟΠΑΠ θα προσφέρει στην ακαδημία μας συνεχή υποστήριξη (επιστημονική, προπονητική και αθλητικού εξοπλισμού), με στόχο να διασφαλίσει ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού στηρίζεται σε γερές βάσεις (περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΟΠΑΠ θα βρείτε στο http://sportsacademies.opap.gr).
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν για την συμβολή τους στην επιτυχία αυτή καθώς επίσης και όλους τους γονείς που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

H ΟΠΑΠ ΑΕ στηρίζει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας.
SPORTSACADEMIES.OPAP.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου