Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου 27.09.2017

Δελτίο Τύπου 27.09.2017 : 
Σύσκεψη του Δημάρχου κ. Θ. Ρούσση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού
Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης προέδρευσε στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του, με τη συμμετοχή του Διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού, με θέμα την εξέλιξη των έργων στην οδό Μαρμαρά,


Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού, κατά τη σύσκεψη, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την εξέλιξη των έργων, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που ξεκινούν τα πρωτοβρόχια και το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Είναι γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε κατά της αναδόχου εταιρίας, η υπηρεσία ΚΕΠΕΚ της Επιθεώρησης Εργασίας επέβαλε τη διακοπή των εργασιών στην οδό Μαρμαρά.
Ο Δήμαρχος, από την πρώτη στιγμή, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την αντίστοιχη υπηρεσία, καθώς εργασιακά θέματα που αφορούν την ανάδοχο εταιρία δεν μπορούν να επιβαρύνουν άλλο χρονικά το έργο και παρενέβη, προκειμένου να ξεκινήσει η αποπεράτωσή του.
Τελικά, σήμερα, μετά από συνεχείς οχλήσεις του Δήμαρχου, προς την υπηρεσία αλλά και τον ανάδοχο του έργου, το θέμα διευθετήθηκε και από αύριο ξεκινούν οι τελικές φάσεις των εργασιών.
Επίσης έχει διευθετηθεί η τελική έγκριση που εκκρεμούσε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, μετά την ανεύρεση ενός αρχαίου τάφου κατά τη διάρκεια των εκσκαφών. Εφόσον οι εργασίες επανεκκινήσουν, προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα, περίπου, ενός μηνός.
Να σημειώσουμε πως με αυτό το έργο της οδού Μαρμαρά, δίνεται οριστική λύση στα πλημμυρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο εμπορικότερος δρόμος των Νέων Παλατιών. Όσον αφορά στις παρεμβάσεις που αφορούν στη στάθμευση αλλά και στην ορθή διέλευση των οχημάτων, θα δοθεί οριστική λύση, προκειμένου η Μαρμαρά να ξαναβρεί τη χαμένη της εμπορική αξία.
Aπό το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου