Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Εκτακτη ανακοίνωση της Εφημερίδας Ασωπός

Εκτακτη ανακοίνωση της Εφημερίδας Ασωπός
Πριν λίγο πληροφορήθηκα, ότι ο συνάδελφος Ανδρέας Κάτσενος εδάρη αγρίως από τραμπούκους στον Αυλώνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

 Στον Δήμο που κάποτε δίδασκε πολιτισμό και μόρφωση σε όλη την Βορειοανατολική Αττική, σήμερα ξυλοκοπήθηκε άγρια από "λεβέντες" και μάλιστα επώνυμους, ένας εργαζόμενος, επειδή απλά έκανε την δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος μοίραζε την εφημερίδα του όταν δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δύο επώνυμους τραμπούκους συγκεκριμένης παράταξης , οι οποίοι και διώκονται αυτεπάγγελτα για το αξιόποινο της πράξης τους από την αστυνομία και όπως κάθε άναδρος κρύβονται προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη. Πρόκειται για τον γνωστό για το νταηλίκι του Νίκο Τζεβελέκο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ήδη εκλεγεί σαν Δημοτικός Σύμβουλος Αυλώνα, ο οποίος με συνεργάτη του τον Τάκη Δούβαλη σύζυγο εκλεγείσης επίσης στο τοπικό Συμβούλιο του Αυλώνα με την ίδια παράταξη, αναίτια κι απρόκλητα σάπισαν στο ξύλο τον ατυχή συνάδελφο γιατί απλά δεν τους άρεσαν αυτά που γράφει. 
Προ δεκαημέρου είχα επίσης δεχθεί λεκτική επίθεση από έναν ακόμη της ίδιας παράταξης εδώ έχουμε να κάνουμε με αρκετά γνωστό άτομο τον παράνομο πρόεδρο του αναγκαστικού Συνεταιρισμού του Αυλώνα κ. Δημητρίου, εκλεγέντα επίσης (δύσμοιρε Αυλώνα).
 Σαν δημοσιογράφος αλλά και σαν άτομο θλίβομαι αφάνταστα για το κατάντημα της πάλαι ποτέ μητρόπολης της ΒΑ Αττικής. 
Αυτό είναι το πρόσωπο του αύριο που επιδοκιμάζουν για τον τόπο τους; Ας μη γκρινιάζουν για το κατάντημα του Αυλώνα! 
Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω δυστυχώς. Πριν λίγες μέρες είχε έρθει και μιλούσε στον Αυλώνα ένα παιδί του διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας καύχημα για τη χώρα μας, ο δρ Μάριος Πατσουλές! 
Εκεί δέχθηκα την λεκτική επίθεση από τον κ. Δημητρίου αλλά δεν θέλησα λόγω προεκλογικής περιόδου να δώσω συνέχεια στο συμβάν. 
Αύριο όμως θα πίνω τον καφέ μου στον Αυλώνα, τον προκαλώ να έρθει να πραγματοποιήσει τις δεξιά κι αριστερά απειλές του πως θα με κάνει μαύρο στο ξύλο ο παλικαράς!
 Επειδή όμως στη περίπτωσή μου είναι κάπως διαφορετική, είμαι χειρότερος δηλαδή από αυτόν σε τρέλα να φροντίσει να μην σηκωθώ. 
Γιατί αν σηκωθώ θα πρέπει ν' αλλάξει χώρα. Καλώ εδώ και τώρα τον επικεφαλής της παράταξης στην οποία επώνυμα ανήκουν οι τρεις τραμπούκοι κ. Γιώργο Γιασημάκη, ο οποίος σαν χαρακτήρας και προσωπικότητα δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές, να βγει να καταδικάσει απερίφραστα το γεγονός, γιατί η σιωπή του τον καθιστά συνένοχο στον σκοταδισμό που επιχειρείται να επιβληθεί, αναλογιζόμενος αν το αύριο του Ωρωπού είναι αυτό που υπόσχεται σαν υποψήφιος Δήμαρχος!

 Εκτακτη ανακοίνωση από τον Εκδότη της Εφημερίδας Ασωπός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου