Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Όταν η αναλγησία και ο εμπαιγμός αποκτούν κομματική ταυτότητα


Όταν η  αναλγησία και ο εμπαιγμός αποκτούν κομματική ταυτότητα

 Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως Βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση για την δημιουργία κέντρο αναφοράς covid -19 στον Δήμο Ωρωπού. Ο συγκεκριμένος Βουλευτής σύρθηκε για ακόμα μία φορά ώστε να καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας λίγο καθυστερημένος μία εβδομάδα μετά την κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος μετά από επίσκεψη του στις Δομές Υγείας του Δήμου μας κατόπιν πρωτοβουλίας των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Πριν όμως τους καλωσορίσουμε στην πραγματικότητα, οφείλουμε να  ενημερώσουμε τον ίδιο και το κόμμα του πως οι δομές υγείας του Δήμου μας αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία είναι αποτέλεσμα της ανάλγητής πολιτικής της Κυβέρνησης η οποία έχει εγκαταλείψει την πρωτοβάθμια υγεία.  Ενδεικτικά το Κ.Υ  Καπανδριτίου σύμφωνα  με στοιχεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με μεγάλη δυσκολία βγάζει το 24ωρο πρόγραμμα του και με μεγάλες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού. Το τοπικό ιατρείο Ωρωπού και το περιφερειακό ιατρείο Αυλώνα τα οποία δημιούργησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρότατες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού (παθολόγους, καρδιολόγους κλπ). Και όλα αυτά διότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει ούτε μία πρόσληψή στις Δομές Υγείας της Ανατολικής Αττικής, έχει αφήσει μία περιοχή 566.000 κατοίκων με μόνο δύο κέντρα αναφοράς covid.

Τους καλωσορίζουμε λοιπόν σε μία τραγική πραγματικότητα που έχουν επιφέρει στις Δομές Υγείας όχι μόνο στην περιοχή αλλά στο σύνολό της πατρίδας μας και επειδή θέλουν να γίνουν παρακολουθητές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ τους τονίζουμε πως μπορούν ακόμα  να ασχοληθούν, με την ανεργία που μαστίζει την περιοχή με τα λουκέτα στα καταστήματα εστίασης και στον γενικότερο οικονομικό μαρασμό που αποτελεί το πρόγραμμα τους Νέας Δημοκρατίας η οποία με την πολιτική της μέρα με την μέρα καταστρέφει την πατρίδα μας.

Τέλος δηλώνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στα προβλήματα των πολιτών όπως έκανε πάντα και θα σταθεί δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε μία Κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων

Γιάννης Μπουλέκος

Μέλος την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου