Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Συναυλία Σπουδαστών Δημοτικού Ωδείου από την Κ.Ε.Δ.Ω


3/7/2021

Συναυλία Σπουδαστών Δημοτικού Ωδείου από την Κ.Ε.Δ.Ω στις παλιές Φυλακές της Σκάλας Ωρωπού 

Η Συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουλίου 2021, έδωσε βήμα σε εκκολαπτόμενους νέους καλλιτέχνες από τα Ωδεία του Δήμου μας, προκειμένου να παρουσιάσουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, το έργο και την πρόοδό τους, εκτελώντας σημαντικά και απαιτητικά έργα του κλασσικού κύρια ρεπερτορίου. 

Υπέροχες φωνές που συνόδευαν μελωδικά μουσικά όργανα, άφησαν αρκετά ικανοποιημένο τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιασημάκη για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται υπό την εποπτεία της Κ.Ε.Δ.Ω.. 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Άγγελος Χατζηιωάννου, στην ομιλία του τόνισε ότι: «Μια δύσκολη χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που άντεξαν, πολέμησαν με κάθε τρόπο και κατάφεραν μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες διδασκαλίας και μάθησης να συντηρήσουν την σχέση τους με την Μουσική. 

Ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και επισημαίνοντας ότι χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια, ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση αυτής της μαθητικής συναυλίας. 

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Κωνσταντίνα Χάνδρου για τον συντονισμό και τους καθηγητές των Ωδείων για την εξαιρετική δουλειά της και για την άψογη συνεργασία τους. 

Η βραδιά έκλεισε με μουσική πανδαισία των λαϊκών οργάνων που ταξίδεψε διαχρονικά τους παριστάμενους σε περασμένες δεκαετίες , πλημυρίζοντας τον χώρο με έναν διάχυτο ρομαντισμό. 

Βραδιά επιβράβευσης για τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής προσπάθειας , η οποία με πεισματική θέληση και ανιδιοτελή υπερβατική προσπάθεια, ξεπέρασαν τα πρόσκαιρα ελπίζουμε πάντα τεχνικά προβλήματα και μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες , παρουσίασε το καταπληκτικό αυτό έργο, ξυπνώντας θύμησες και γεμίζοντας και πάλι τις καρδιές ελπίδα. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο κ. Χατζηιωάννου , το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ω. , την υπεύθυνη των Ωδείων, τους καθηγητές και κύρια στα παιδιά – μαθητές η ορμή της νιότης των οποίων δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες.

 Καλό και ανέμελο καλοκαίρι σε όλους.






 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου