Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 " ΤΑ ΚΥΚΛΑΜΙΝΑ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ"

Στις 20 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου, παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του καθηγητή και Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Αφιδνών Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, " Τα κυκλάμινα η χαρά του αύριο". 

Το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε στην παρουσίαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με δεδομένο τις ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ Βασίλης Οικονόμου, κ Πάνος Σκουρολιάκος, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Σπρίτζης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ Πέτρος Φιλίππου,ο Πρόδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τρομπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Ωρωπού κκ Βαγγέλης Ηλιάσκος Κώστας Λίτσας, Γιάννης Δήμας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σπύρος Καυκόπουλος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Αφιδνών κ Γιώργος Ντόστης, οι κ Ελένη Μέξη και Μαίρη Ρούσση. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ Χρήστος Ηλιάδης.Στην εκδήλωση μίλησε για το συγγραφέα και την ποίηση ο εκδότης κ Διονύσης Βίτσος, για το βιβλίο μίλησε η δημοσιογράφος κ Γεωργία Δρακάκη και διάβασε ποιήματα η εκπληκτική ηθοποιός κα Λυδία Κονιόρδου. 

Με τον τρόπο της συγκίνησε το ακροατήριο , το οποίο ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα. Την εκδήλωση έκλεισε ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος με μια συγκινητική ομιλία.

 Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του προέδρου, ο οποίος από την πρώτη μέρα έχει δείξει το κοινωνικό πρόσωπο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αφιδνών. 

Το βιβλίο πωλείται προς 10 ευρώ και τα χρήματα θα διατεθούν στην οικογένεια εκλιπόντος εθελοντή στην πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021. 

 Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο από τον Ανδρέα θεοδωρακόπουλο ( Τηλ 697203696)

 
















 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου