Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ 9 ΚΛΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ 9 ΚΛΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Δήμος Ωρωπού προειδοποιεί τους πολίτες για ακραία καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία την Πέμπτη 29/7. Ενημερώνει τους πολίτες πως ανοίγει 9 κλιματιζόμενους χώρους σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Από το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουλίου στις 11:00 μέχρι και τις 20:00 και για όλες τις ημέρες που θα επικρατήσουν οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι οι οποίοι θα λειτουργούν με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα:

1.Αυλώνας: Κ.Α.Π.Η. Αυλώνος
2.Αφίδνες: Δημοτικό Ιατρείο Αφιδνών
3.Κάλαμος: Πνευματικό Κέντρο Καλάμου
4.Καπανδρίτι: Πνευματικό Κέντρο Κοινότητας Καπανδριτίου
5.Μαρκόπουλο: Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου
6.Νέα Παλάτια: Κ.Α.Π.Η. Νέων Παλατίων
7.Πολυδένδρι: Κ.Α.Π.Η. Πολυδενδρίου
8.Συκάμινο – Ωρωπός: Κ.Α.Π.Η. Ωρωπού
9.Χαλκούτσι: Κ.Α.Π.Η. Χαλκουτσίου

 
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

1. Το καιρικό φαινόμενο υψηλών θερμοκρασιών θα έχει μεγάλη διάρκεια και το θερμοκρασιακό εύρος (διαφορά μέγιστης - ελάχιστης θερμοκρασίας) θα είναι μικρό.

2. Η κορύφωση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εντούτοις οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή 6/8/21.

3. Οι μέγιστες θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο θα κυμανθούν στα ηπειρωτικά περί τους 42 με 44 βαθμούς ενώ στη νησιωτική χώρα και τα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Υψηλή θα παραμένει η θερμοκρασία και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών με τις ελάχιστες τιμές της πάνω από τους 28 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).
 


Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου