Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης στην Κοινότητα Συκαμίνου του Δήμου Ωρωπού

  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης στην Κοινότητα Συκαμίνου του Δήμου Ωρωπού

Ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους του Συκάμινου στον Δήμο Ωρωπού, η ανεπίσημη επίσκεψη του Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη, στην κοσμική ταβέρνα «Μουριά» στην πλατεία του χωριού. Τον Υπουργό συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός και τον υποδέχθηκε ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού και νυν επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας κ. Θωμάς Ρούσσης . 

 

Το προεδρείο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας εκπροσώπησε τόσο ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καυκόπουλος όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Τάκης Μιιχαλόπουλος. 

 

Στο γεύμα που παρατέθηκε στον Υπουργό και την συνοδεία του, παρευρέθηκαν και ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Τζεβελέκος και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρύδας Σπύρος. 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο υπουργός δέχθηκε σωρεία ερωτημάτων τόσο για την ημερομηνία της διεξαγωγής των επόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών, αλλά και αιτημάτων των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Συκαμίνου αλλά και των υπολοίπων διαμερισμάτων του Δήμου Ωρωπού. 

 

Ο Υπουργός επιφυλάχθηκε ως προς τον  προσδιορισμό της ημερομηνίας  των επόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών και υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματα των δημοτών.

πηγή: εφημερίδα  "Ασωπός" 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου