Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Πρόωρες εκλογές;;;

 

Πρόωρες εκλογές;;;
Απολογισμός και υποσχέσεις. 

Τρία χρόνια από τις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό τις πήρε τότε με άνεση βάζοντας στη βουλή 158 βουλευτές. Σήμερα, ένα χρόνο πρίν τη λήξη της συνταγματικής της θητείας, ως κυβέρνηση διαρρέει ότι θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. 
Το αφήγημα και η αιτιολογία βέβαια που προβάλει είναι μία αστειότητα. Παρατεταμένη προεκλογική περίοδος και πολιτική τοξικότητα εκ μέρους της αντιπολίτευσης, η οποία δεν βοηθάει την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος της τετραετίας όπως ισχυρίζεται προφανώς και είναι άλλο ένα παραμύθι. 
Παραμύθια της χαλιμάς, όπως όλοι οι λογικοί πολίτες μπορούν να καταλάβουν. Απλά καταλαβαίνει η κυβέρνηση ότι με τους εγκληματικά λανθασμένους πολιτικούς της χειρισμούς σε μείζονα ζητήματα, ο χειμώνας που έρχεται θα είναι γι'αυτήν το κύκνειο άσμα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό το προσωπικό του βατερλώ.

Ιδιοτελώς, λοιπόν, σκεπτόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι με τις άστοχες πολιτικές του έφτασε την κοινωνία στα όριά της, βλέπει σαν μόνη λύση τη στιγμιαία απόδραση. Και μιλάμε για στιγμιαία, αφού από τη μιά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βγάλει η κυβέρνησή του το φετινό χειμώνα και στη συνέχεια την άνοιξη ή το καλοκαίρι να πάει σε εκλογές και από την άλλη προτιμάει να κάνει μία στάση, να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, να παραμυθιάσει για μια ακόμα φορά τον τσακισμένο Έλληνα και κλέβοντάς του την ψήφο να καθίσει ξανά στον αυτοκρατορικό του θρόνο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Δυστυχώς, με αυτές τις ενέργειες δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε σοβαρό κράτος, με σοβαρούς και έντιμους πολιτικούς οι οποίοι με πρόγραμμα και λογική θα κυβερνήσουν αυτόν το υπέροχο λαό και θα φέρουν την χώρα στη θέση που της αξίζει. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ που πριν τρία χρόνια έφαγε ένα δυνατό χαστούκι από την κοινωνία που ταλαιπώρησε, θέλει τώρα να πάρει εκ νέου την εξουσία ποντάροντας στη κοντή μνήμη των Ελλήνων πολιτών. Σηκώνει κανείς τα χέρια ψηλά όταν βλέπει και επαναλαμβάνονται τα ίδια αίσχη με τους ίδιους πάντα πολιτικούς πρωταγωνιστές.

Μέσα σε όλα αυτά, ένα νέο μικρό πατριωτικό κόμμα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έκανε την εμφάνισή του στη βουλή και κέρδισε τις εντυπώσεις. Με συγκεκριμένο και επικαιροποιημένο πάντα πρόγραμμα, με σκληρή αλλά έντιμη και σοβαρή αντιπολίτευση, με ρεαλιστικές προτάσεις, παράγοντας πολιτική σκέψη και με πολιτικό λόγο για όλα τα θέματα που απασχόλησαν την χώρα και την κοινωνία, έκανε τη μεγάλη διαφορά.

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου. Με μία μικρή κοινοβουλευτική ομάδα, πολύ εργατική και με σοβαρούς, έντιμους και λογικούς βουλευτές, το πατριωτικό κίνημα κατόρθωσε μέσα σε τρία χρόνια να κάνει όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους να υποκλιθούν και να παραδεχτούν ανοιχτά ότι πήρε την πρωτιά σε όλα τα θέματα και κυρίως της εντιμότητα, της λογικής και του ήθους - κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Προεκλογικά κάναμε έναν έντιμο αγώνα, παρά τα ύπουλα χτυπήματα πάνω και κάτω από τη ζώνη. Πολιτικοί αντίπαλοι και δήθεν συγγενικοί πολιτικοί φίλοι του πατριωτικού χώρου χτυπούσαν καθημερινά με ό,τι πιο βρώμικο και αηδιαστικό έβρισκαν στο δρόμο τους. Αντικειμενικός τους σκοπός ήταν να μην πατήσει το πόδι του ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κίνημά του στη βουλή. Το γιατί το καταλαβαίνει πλέον όλος ο σοβαρός κόσμος εκτός από τα ούγκανα, τους ανόητους, τους εκβιαστές και τους παλιανθρώπους, οι οποίοι ποτέ δεν ήθελαν τον πατριωτικό κόσμο ενωμένο πραγματικά για το καλό της πατρίδας και της κοινωνίας, αλλά το προσωπικό τους συμφέρον. Ανθρωποι με ιδιοτέλεια, ακοινώνητοι, χωρίς σκοπό στη ζωή τους, χτυπούσαν χωρίς έλεος μόνο και μόνο για να κάνουν κακό. Όμως, η θεία δίκη αποφάσισε, όχι μόνο να μας βάλει στη βουλή, αλλά να μας δώσει και τα πρωτεία παντού.

Ερχονται οι εκλογές; Όποτε έρθουν καλοδεχούμενες για το μεγάλο πλέον πατριωτικό κίνημα. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ό,τι και να κάνουν μερικοί ελάχιστοι απάωροι και τα ούγκανα - θα υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά της και θα βάλει στη βουλή μια νέα Κ.Ο. πολύ πιο δυνατή, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου τα επόμενα χρόνια και θα καταστεί πόλος έλξης για τον υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Τον έλληνα οικογενειάρχη, τον θρησκευόμενο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τα νέα παιδιά που είναι η ελπίδα του έθνους μας. Ό,τι υποσχεθήκαμε, από τον αρχηγό μας μέχρι τον τελευταίο βουλευτή μας, το κάναμε πράξη.

Αυτά που γράφω γνωρίζουν όλοι - και κυρίως οι φίλες και οι φίλοι στην Ανατολική Αττική που πολιτεύομαι και με εξέλεξαν πρώτο βουλευτή - ότι τα πίστευα και τα πιστεύω. Η αποστολή που μου ανέθεσαν οι κάτοικοι της πιο δύσκολης, μεγάλης και με τεράστια κοινωνική και οικονομική διαστρωμάτωση περιφέρειας της χώρας, την εκτελώ κατά γράμμα, όπως ακριβώς το υποσχέθηκα. Είμαι πάντα στο πλευρό τους και όπου με τις μικρές μου δυνατότητες μπορώ να βοηθήσω τους ίδιους και την περιφέρειά μας το γνωρίζουν πολύ καλά ότι το έχω κάνει και θα το κάνω με τη βοήθεια του Θεού και την επόμενη τετραετία.

Δυστυχώς, με τις εγκληματικές πολιτικές και αποφάσεις της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις προτάσεις και τις έτοιμες λύσεις που πρόσφερε για το καλό της πατρίδας και της κοινωνίας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. Η ενεργειακή κρίση θα γονατίσει τον Έλληνα και η επισιτιστική κρίση έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα μας. Λύσεις υπάρχουν, ποτέ δεν είναι αργά, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και μοντέλο διακυβέρνησης.

Όσοι από τους απλούς πολίτες πιστεύετε ότι με τα ίδια φθαρμένα υλικά μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι κάνετε λάθος και σας καλούμε να μην το επαναλάβετε. Εμπιστευθείτε μας και είναι σίγουρο ότι δεν θα σας προδώσουμε και δεν θα χάσετε. 

Αντώνης Μυλωνάκης 
Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου